msonic Baltic Latvia Iekārtas un labi padomi jūsu studijai
Photo credit: LICHTBILDER - Reinhard Goldmann
Courtesy of Clay Paky-Lightpower

6176: augstākās klases studijas jauninājums

Iegādājies Universal Audio 6176 Vintage Channel Strip un saņem UAD-2 OCTO Satellite vai PCIe DSP akselerātoru BEZMAKSAS!

Piedāvājums spēkā līdz 30. Septembrim 2019.

Iegādājies Universal Audio 6176 Vintage Channel Strip pie autorizēta UA dīlera piedāvājuma laikā no 1. Jūlija līdz 30. Septembrim 2019. saņem Satellite (Thunderbolt vai USB) vai PCIe UAD-2 OCTO DSP akselerātoru ar Analog Classics Plus UAD plaginu komplektu — pilnīgi BEZMAKSAS!

Universal Audio 6176 Vintage Channel Strip apvieno leģendārus 610 Channel Strip preampu un Eq un 1176LN FET kompressoru. 6176 ir jāudīgs instruments kas tiek izmantots pasaules klases studijās ierakstot tādus māksliniekus ka Adele un Coldplay.

Kā stādā šīs piedāvājums:

1. Iegādājies Universal Audio 6176 Vintage Channel Strip pie autorizēta UA dīlera.

2. Izvēlies UAD-2 OCTO Satellite (Thunderbolt vai USB) vaiiPCIe DSP akselerātoru.

PILNS PIEDĀVĀJUMA APRAKSTS

Informācija par Universal Audio produktiem Latvijā:

sales@msonic.lv

Informācija un ierobežojumi:

Piedāvājums ir spēkā tikai tiem klientiem, kas iegādāsies jaunu UA 6176 Vintage Channel Strip no pilnvarota UA dīlera no 2019. gada 1. Jūlija līdz 30. Septembrim un aizpildīs izpirkšanas veidlapu. Augšupielādē savus 6176 pirkuma kuponus un ievadi savu piegādes adresi (UA nepieņem PO pastkastītes vai APO / FPO adreses). Ar katru 6176 Vintage Channel Strip, kas tiek iegādāts katrā kampaņas periodā, izvēlējies vienu UAD-2 OCTO PCIe vai Satellite (Thunderbolt vai USB) DSP Accelerator - Universal Audio nosūtīs to tieši uz tavu adresi 6-8 nedēļu laikā.



Vairāk informācijas UA mājalapā https://www.uaudio.com/premium-studio-upgrade/